Maak kennis met nieuwe ICONICA collectie

Voor ICONICA deed Axalta uitgebreid onderzoek naar kleuren, samen met designexperts en kleurentrendwatchers. De poederlakken in de collectie zijn een ecologische en duurzame keuze om metalen ondergronden in een hoogstaande kleurencoating te steken die nog jarenlang mooi blijft en optimaal beschermt.

vibes 2023-2024 colour journal

Ontdek de nieuwste editie van het vibes colour journal, met een enorme schat aan materialen, texturen en kleuren die elk design naar een hoger niveau tillen. Vibes 2023-2024 staat boordevol ideeën, sociologische perspectieven, architectuurprojecten, artikels door en voor ontwerpers en inspirerende moodboards – één voor architectuur en één voor industrieel design.

   

Nieuw! Primer Alesta® ZeroZinc Uniprime

Alesta® ZeroZinc Uniprime is DE multifunctionele primer bij uitstek. Hij voldoet aan de strengste anti-corrosievereisten, ongeacht de vorm of het soort onderdeel: hij dekt ook moeilijk te bereiken plaatsen.

Alesta® ZeroZinc Uniprime maakt komaf met de talrijke procedés die er zijn voor de verschillende substraten: één product dekt alle behoeften.

   

Een oplossing voor elk project om corrosie tegen te gaan

Om metaalondergrond te beschermen tegen corrosie, moeten we een geschikt systeem vinden en aanbrengen, rekening houdend met de omgevingen waaraan het systeem tijdens zijn levensduur wordt blootgesteld.

Dankzij zijn expertise en uitgebreid assortiment poeders op basis van thermoplastische en thermosettingtechnologieën, kan Axalta Coating Systems de meeste corrosieproblemen in alle klimaten de baas.

 Technologie, producten en markten evolueren ontzettend snel. Daarom hebben we een aantal digitale tools en bronnen ontwikkeld, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coatingtechnologieën en -producten. Zo hebt u snel toegang tot accurate en actuele informatie over anticorrosie.

   

Exclusief! ColourSelector

Hebt u de juiste poederlak nodig om het metaalsubstraat in uw project af te werken? Probeer dan één van de Axalta ColourSelectors bij onze partners in heel Europa. De ideale kleur kiezen was nog nooit zo makkelijk! Zij begeleiden u bij het vinden van de kwaliteit en kleur die u nodig hebt!

   

The powder coatings webshop

Met de webshop kunt u 24 uur per dag online bestellen wanneer het u uitkomt.  U kunt alle productinformatie, maar ook de technische & veiligheidsdatabladen eenvoudig raadplegen. 

Vraag uw lokale Axalta contactpersoon vandaag nog om uw login!

   

Technische en Veiligheidsfiches

Wilt u meer technische informatie over een product?

Zoek en download uw datasheet in een paar klikken in onze database en wees er zeker van dat u alle juiste informatie heeft voor uw project!