Nieuwe collectie: POLAR

POLAR maakt deel uit van het Alesta® SuperDurable poederlakken assortiment voor metalen substraten en is geformuleerd met Cooltm-eigenschappen die infraroodstraling reflecteren. Elke kleur reflecteert de warmte anders. De POLAR-kleuren met Alesta Cooltm-eigenschappen versterken de infrarood reflectie, waardoor de temperatuur van het geverfde oppervlak lager blijft.

POLAR is een collectie die bestaat uit 6 exclusieve, donkere tinten, met een Fine Textured afwerking, die perfect passen in de huidige trends van de architectuur.

 

Metallics are us
COLOUR it.
Nieuws & Events
vibes 1.2020 | Nieuwe editie!
Online bestellen!
Onze service

Metallics are us

Axalta was een van de eerste fabrikanten in Europa om in eigen beheer gebonderde metallics te produceren. We kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring! Deze ervaring hebben we toegepast in ons uitgebreide aanbod van gebonderde metallic poederlakken, verdeeld over verscheidene kleurcollecties.

Nieuws & Events

Bezoek onze nieuws & events pagina voor de laatste persberichten, nieuwtjes, evenementen en meer!

vibes trend report 2.2019 | Nieuwe editie!

Als trendgids voor de scheppers van hedendaags design riepen we 'vibes' in het leven. Vibes voorziet deze creatievelingen, op een regelmatige basis, van een trend parfum met de combinatie van kleur en textuur om ieder ontwerp de juiste 'vibe' te geven.

Online bestellen, het kan!

Online bestellen wanneer het u past? Neem een kijkje in onze webhop.

 

Onze service

Lees alles over de service die wij bieden aan onze klanten!