Nieuw! The SuprAnodic Collection

SuprAnodic is een collectie van de meest trendy poederlakken met anodisatie look, ontwikkeld in onze Alesta® SD SuperDurable kwaliteit.

De geselecteerde kleuren vormen de perfecte mix tussen toekomstige kleurentrends en de huidige vraag in het architecturale- en in het designsegment. Alle producten zijn geformuleerd volgens de hoogste bondingnormen van Axalta.

vibes 2.2020 trend report

Een reis langs materialen, texturen en kleuren die elk design naar een hoger niveau tillen. Vier trendy thema’s, geïnspireerd door de verste uithoeken van de wereld. Trendwatchers, trendsetters en ‘early adopters’ bepalen hoe de toekomst er zal uitzien.

In dit nummer nemen we vier trends onder de loep: intuition, refuge, core and cavernous. Ze vormen een bron van inspiratie voor de kleuren en effecten van metalen ondergronden in architectuur en design.

Metallics are us
COLOUR it.
vibes 2.2020 | Nieuwe editie!
Online bestellen!
Onze service

Metallics are us

Axalta was een van de eerste fabrikanten in Europa om in eigen beheer gebonderde metallics te produceren. We kunnen inmiddels terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring! Deze ervaring hebben we toegepast in ons uitgebreide aanbod van gebonderde metallic poederlakken, verdeeld over verscheidene kleurcollecties.

Nieuwe editie! vibes trend report 2.2020

Als trendgids voor de scheppers van hedendaags design riepen we 'vibes' in het leven. Vibes voorziet deze creatievelingen, op een regelmatige basis, van een trend parfum met de combinatie van kleur en textuur om ieder ontwerp de juiste 'vibe' te geven.

Online bestellen, het kan!

Online bestellen wanneer het u past? Neem een kijkje in onze webhop.

 

Onze service

Lees alles over de service die wij bieden aan onze klanten!