Nieuw! Brochure voor Stadsmeubilair

Stadsmeubilair moet lang meegaan en bestand zijn tegen blootstelling aan weersinvloeden en beschadiging van buitenaf. Daarnaast moet het gedurende zijn hele levensduur esthetisch blijven.

Axalta powder coatings biedt een uitvoerig gamma poeders aan met thermohardende en -plastische eigenschappen. Zo kunt u altijd kiezen voor de beste oplossing die lang meegaat, esthetisch is en geschikt is voor al uw behoeften.

   

vibes 2021 trendmagazine

Verken de nieuwste kleurentrends in architectuur en design. Lees alles over duurzaamheid, kleurherinneringen en herkenbaarheid in de stad. Ontdek hoe kleuren en poederlakken gebruikt worden in projecten van over de hele wereld. Bij elk nummer zit een handige kleurenwaaier met stalen.

   

Exclusief! ColourSelector

Hebt u de juiste poederlak nodig om het metaalsubstraat in uw project af te werken? Probeer dan één van de Axalta ColourSelectors bij onze partners in heel Europa. De ideale kleur kiezen was nog nooit zo makkelijk! Zij begeleiden u bij het vinden van de kwaliteit en kleur die u nodig hebt!

   

The powder coatings webshop

Met de webshop kunt u 24 uur per dag online bestellen wanneer het u uitkomt.  U kunt alle productinformatie, maar ook de technische & veiligheidsdatabladen eenvoudig raadplegen. 

Vraag uw lokale Axalta contactpersoon vandaag nog om uw login!

   

Technische en Veiligheidsfiches

Wilt u meer technische informatie over een product?

Zoek en download uw datasheet in een paar klikken in onze database en wees er zeker van dat u alle juiste informatie heeft voor uw project!