Drivus business services för verkstäder


Drivus ger dig de verktyg du behöver för att bygga en bättre verksamhet. Det är en uppsättning innovativa tjänster, program och skräddarsydd expertrådgivning med fokus på de utmaningar som lackverkstäder står inför. Resultatet?

Förbättrad produktivitet i verksamheten. Högre prestanda. Och bättre lönsamhet.

 

 

 

Drivus Business Services hjälper dig och din verkstad

 • Optimera dina processer

       Finjustering av din dagliga verksamhet och hela reparationsprocessen 

 • Förbättra effektiviteten

      Arbeta snabbare, smartare och med mindre avfall 

 • öka lönsamheten

      Effektivare arbete innebär högre genomströmning och bättre marginaler 

 • Se möjligheterna 

      Utveckla nya kunderbjudanden

 • öka konkurrenskraften

  Slå konkurrenterna genom att arbeta smartare 

 • Planera för framtiden

  Avancerade digitala verktyg gör din verkstad framtidssäker

 • Hitta nya kunder

  Skapa nya affärsmöjligheter

 • Ständigt förbättras

  Affärsvägledning för långsiktiga förbättringar

Viktiga tjänster för framtidens verkstad


Drivus ger din verkstad verktyg och tjänster, rådgivning och utbildning inom ett brett spektrum av områden

consultancy
digital services
sales and management
netwok services

 

 

Den ständigt växande portföljen av tjänster omfattar

Avancerad lagerhantering 

Ett enkelt program som hanterar alla produkter i ditt lager
Hantera ditt lager för lack och tillbehör med ett enda molnbaserat verktyg. Med praktiskt taget automatisk lagerpåfyllning sparar du tid, arbete och pengar genom att effektivisera hela beställnings- och lagerprocessen.

Paintshop Optimizer

Öka din verkstads kapacitet och lönsamhet 
Paintshop Optimizer är en unik kombination av personlig rådgivning från Axaltas experter plus en avancerad molntjänst som vi kallar Paintshop Cockpit. Tillsammans förbättrar de din verkstads lönsamhet och dagliga resultat genom att ge viktig information om relevanta aspekter av din verksamhet.

Paintshop Cockpit

Se din verkstads nyckeltal med ett lättanvänt och lättbegripligt verktyg
Paintshop Cockpit ingår i Paintshop Optimizer och är ett avancerat, molnbaserat verktyg som förbättrar verkstadens lönsamhet och prestanda genom att övervaka och finjustera KPI:er för din verkstad.

Bodyshop Optimizer

Review and improve business performance across the entire bodyshop
Along with personal consultancy from a Drivus expert, Bodyshop Optimizer helps continuously analyse and optimise performance throughout the bodyshop step-by-step over time. Providing vital information on relevant Bodyshop P&L and business aspects of the entire repair business, it allows monitoring and tracking of gross margin and overall performance.

Bodyshop Cockpit

Review every business performance metric to generate more profit
Included with Bodyshop Optimizer, Bodyshop Cockpit provides vital information on relevant Bodyshop P&L and business aspects of the entire repair business. It means owners can continuously analyse and optimise performance to increase profitability. 

eFlow

Säg hej till din nya, smartare vardag
eFlow innebär ett helt nytt sätt att samarbeta med kunder och medarbetare. Med hjälp av modern teknologi ger systemet total överblick och kontroll över all data i verksamheten. Från inkommande bokningar och processer till pågående arbeten och fordon som är klara för avhämtning. Allt för att du ska kunna koncentrera dig på din kärnverksamhet!

Financial Services

Ett smartare sätt att investera i din verkstad
Financial Services gör det enklare för din verkstad att investera i den senaste utrustningen för att bygga upp en mer lönsam, effektiv och framtidssäkrad verksamhet. Du får hjälp med att göra din verkstad redo inför framtiden med minsta möjliga kapitalinvestering i förväg och, i vissa fall, lägre löpande driftskostnader.

RepScore.net

En plattform där nätverksägare och verkstäder sammarbetar
Detta enkla användarvänliga online-system hjälper nätverk att välja, bedöma och hantera verkstäder effektivt. Och det gör det möjligt för verkstäder att bedöma sitt eget tjänsteutbud och att presentera sig för flera leverantörer. Dessutom gör det möjligt för verkstäder att förbättra sin kvalitet, sina tjänster och effektivitet genom att uppfylla kraven från kunder och nätverk.

Nätverkstjänster

Axaltas internationella nätverk för professionell lackverkstäder
Som medlem i vårt nätverk av professionella lackverkstäder kan man få ökad exponering och möjligheten att bygga upp affärsrelationer med nya kunder. 

 

 

Drivus: Med framtiden i sikte men med en rik historia


Drivus-tjänsterna är en del av Axalta med mer än 150 års erfarenhet av fordonsreparationer över hela världen. Med ett fokus på framtiden bygger Drivus tjänster och skräddarsydda konsulttjänster på en gedigen förståelse för hur man kan driva en verkstad på ett lönsamt sätt.