Paintshop Optimizer / Paintshop Cockpit

Förbättra resultat och lönsamhet i din lackeringsverkstad


Paintshop Optimizer är en unik kombination av personlig rådgivning från Axaltas experter plus en avancerad molntjänst som kallas Paintshop Cockpit. Tillsammans förbättrar de din lackeringsverkstads lönsamhet och dagliga resultat genom att förse dig med viktig information om relevanta aspekter av din lackeringsverksamhet.

 

 

Paintshop Optimizer: fördelar och funktioner


personal consultancy

PERSONLIGA KONSULTTJÄNSTER

Få kompetent och praktisk rådgivning från din egen Axalta-konsult, som hjälper dig att kontinuerligt förbättra resultaten över tid och uppnå mer lönsamma resultat.

optimized performance

OPTIMERADE RESULTAT

Din Axalta-konsult utvärderar din nuvarande status och anpassar din Paintshop Cockpit. På så sätt får du en detaljerad översikt över processer, materialanvändning och medarbetarnas prestationer.

improved performance

FÖRBÄTTRADE RESULTAT

Paintshop Optimizer – kombinationen av Axaltas konsulttjänster och Paintshop Cockpit – ger dig viktig affärsinformation på ett lättförståeligt sätt, så att du enkelt kan se var det finns möjligheter till förbättringar.

Paintshop Cockpit: fördelar och funktioner


spot new opportunities

UPPTÄCK NYA MÖJLIGHETER

Genom att kontinuerligt övervaka varje aspekt av lackeringsverkstadens resultat kan du upptäcka trender och utnyttja dem för att uppnå affärsfördelar.

enhanced job card management

FÖRBÄTTRAD HANTERING AV ARBETSKORT

Genom smidig integrering med ditt nuvarande administrationssystem för arbetskort kan du få ut mer av dina befintliga resurser, samtidigt som du får tillgång till extra fördelaktiga alternativ för andra arbeten än lackering.

clearly presented

ÖVERSKÅDLIGA NYCKELTAL

Paintshop Cockpits förbättrade kontrollpanel för nyckeltal med utökade KPI-paneler (baserade på lack- och materialdata), avancerad datarapportering och exportfunktion ger dig en tydlig bild av lackeringsverkstadens nyckeltal.

 

 

Paket


Standard

 • En dags bedömning av lackeringsverkstadens resultat på plats
 • Utbildning i Paintshop Cockpit
 • 2 halvdagar med en konsult
 • 2 digitala avstämningssamtal om nyckeltal (per år)   

Premium

 • En dags bedömning av lackeringsverkstadens resultat på plats
 • Utbildning i Paintshop Cockpit
 • 2 halvdagar med en konsult
 • Skräddarsydd handlingsplan
 • 4 digitala avstämningssamtal om nyckeltal (per år)
 • En dags bedömning av lackeringsverkstadens resultat på plats (per år)

Så här fungerar det


3-stegsprocess: Analysera. Optimera. Förbättra.

 1. Paintshop Optimizer är en konsulttjänst i Axalta-portföljen avsedd för lackeringsverkstäder. Den mäter och utvärderar nyckeltal.

 2.  Efter ett kort bedömning av din lackeringsverkstad tar vi fram ett baslinjemått för verksamheten på lackeringsområdet. Genom att kontinuerligt samla in arbetsdata kan vi sedan ta reda på vilka resultat- och lönsamhetsparametrar som påverkar verksamheten. Därefter enas vi om ett uppföljningsprogram för att förbättra dessa nyckeltal.

 3. Baserat på insamlade data och resultat kan vi identifiera luckor och brister jämfört med branschens riktmärken och lyfta fram möjligheter till förbättringar.  Vi föreslår därefter program och/eller ytterligare tjänster från Axaltas produktportfölj med företagstjänster som kan tillgodose din verkstads tillväxtbehov.
how it works

Börja växa med Paintshop Cockpit och Paintshop Optimizer i dag