Drivus Financial Services

Ett smartare sätt att investera i din verkstad


Drivus Financial Services gör det enklare för din verkstad att investera i den senaste utrustningen för att bygga upp en mer lönsam, effektiv och framtidssäkrad verksamhet. Vi hjälper dig med att ställa om din verksamhet med minimal kapitalinvestering och lägre löpande driftskostnader.

 

 

get the equipament

 

SKAFFA DEN UTRUSTNING DU BEHÖVER – REDAN NU

Installera den senaste verkstadstekniken med minimala investeringar och upplev fördelarna med ökad produktion och effektivitet.

invest smarter

 

INVESTERA SMARTARE

Leasingavgifter behandlas som driftskostnader, så de påverkar inte din balansräkning. Med bara en fast månadsavgift att betala har det nu blivit möjligt för alla att få tillgång till avancerad, högteknologisk utrustning.

focus on core business

FOKUSERA PÅ KÄRNVERKSAMHETEN

Vår heltäckande tjänst innefattar installation och avgifter för årligt underhåll. Det betyder att du kan fokusera mer på verkstadens kärnverksamhet och mindre på administrativa uppgifter.

achieve fast

 

INVESTERINGAR SOM LÖNAR SIG SNABBT

Installera de senaste innovationerna inom verkstadsteknik och uppnå snabb avkastning på investeringen genom att optimera reparationsarbeten och utöka arbetskapaciteten.

competitive edge

 

SKAFFA EN KONKURRENSFÖRDEL

Möjligheten att uppgradera till den senaste tekniken kan innebära betydande konkurrensfördelar för dig.

DFS Image Mood Teaser

Så här fungerar det:


Financial Services
  1. Din Drivus-expert kommer att analysera dina nuvarande utrustningsbehov och konfiguration innan hen identifierar och föreslår lämpliga lösningar för leasingtjänster. Dessa kommer att utgöra grunden för de föreslagna hyrespaketalternativen.
  2. När du har uttryckt intresse för en finansiell tjänst upprättar banken ett leasingavtal.*
  3. Sedan är det bara att sätta igång!

* kräver formellt godkännande från banken

Maximera din verkstads potential med Drivus Financial Services


Är du redo att maximera din verkstads potential?

Om du vill boka in ett rådgivningsmöte med en Drivus-expert, fyll i formuläret nedan eller kontakta din Drivus-säljare direkt.