Drivus forretningstjenester for verksteder


Drivus gir verksteder verktøyene de trenger for å bygge bedre virksomheter. Det er en pakke med innovative tjenester, programmer og skreddersydd ekspertrådgivning med fokus på de spesielle utfordringene som lakkerere står ovenfor. Resultatet? Forbedret produktivitet. Høyere ytelse. Og bedre lønnsomhet.

Drivus forretningstjenester for verksteder hjelper deg

 • Optimaliser prosesser

  Finjusterer alle aspekter av den daglige driften og hele reparasjonsreisen

 • Forbedre effektiviteten

  Arbeid raskere, smartere og med mindre avfall

 • Øk lønnsomheten

  Mer effektivt arbeid betyr høyere gjennomstrømning og bedre marginer

 • Diversifiser evner

  Utvikle nye kundetilbud

 • Skjerp konkurranseevnen

  Slå konkurrentene ved å jobbe smartere

 • Planlegg for fremtiden

  Avanserte digitale verktøy gjør verkstedene fremtidsrettet

 • Finn nye kunder

  Generer nye forretningsmuligheter

 • Stadig bedre

  Drivus-eksperter tilbyr forretningsveiledning for langsiktige forbedringer

Viktige tjenester for fremtidens verksted


Drivus vil gi verksteder de beste verktøy og -tjenester, rådgivning og opplæring på tvers av et bredt spekter av områder:

consultancy
digital services
sales and management
netwok services

I dag, inkluderer den stadig voksende porteføljen av tjenester

AIM – Avansert lagerstyring

Et enkelt verktøy til å administrere hver vare på lageret
Administrerer beholdning av lakk og tilbehør ved hjelp av ett enkelt nettbasert verktøy. Med praktisk talt automatisk påfylling sparer det tid, krefter og penger ved å effektivisere hele bestilling- og lagerprosessen.

Verksted optimalisering

Øker verksteds-ytelsen og lønnsomheten
Kombinerer skreddersydd rådgivning fra en Axalta-ekspert og online analyse av KPIs. Det gir verksteder viktig informasjon om relevante aspekter ved verksteds-operasjoner slik at de kan identifisere trender. Det gir også detaljerte forretningsplaner for å implementere løpende effektivitets- og lønnsomhetsforbedringer.

Paintshop Cockpit

Track paintshop KPIs med et brukervennlig og lettfattelig verktøy
Paintshop cockpit er inkludert i Paintshop Optimizer, som er et avansert, nettbasert verktøy til å forbedre lønnsomheten og ytelsen I verkstedet ved å overvåke og finjustere verkstedets KPIs.

Bodyshop Optimizer

Review and improve business performance across the entire bodyshop
Along with personal consultancy from a Drivus expert, Bodyshop Optimizer helps continuously analyse and optimise performance throughout the bodyshop step-by-step over time. Providing vital information on relevant Bodyshop P&L and business aspects of the entire repair business, it allows monitoring and tracking of gross margin and overall performance.

Bodyshop Cockpit

Review every business performance metric to generate more profit
Included with Bodyshop Optimizer, Bodyshop Cockpit provides vital information on relevant Bodyshop P&L and business aspects of the entire repair business. It means owners can continuously analyse and optimise performance to increase profitability. 

Financial Services

En smartere måte å investere i verkstedet ditt på
Financial Services gjør det enklere for verkstedet ditt å investere i det nyeste utstyret for å bygge en mer lønnsom, effektiv og fremtidssikker virksomhet. De kan hjelpe deg med å gjøre verkstedet ditt klar for fremtiden med minimal kapitalinvestering og, i noen tilfeller, lavere løpende driftskostnader.

eFlow

Si hei til din nye smartere hverdag 
eFlow gir deg en helt ny mulighet til å samarbeide med dine kunder og medarbeidere. Ved hjelp av moderne teknologi gir systemet en total oversikt og kontroll over alle data i verkstedet. Alt fra innkommende bookinger og prosesser til pågående arbeider og kjøretøy som er klare til levering/henting. Alt for at du skal kunne konsentrere deg om din egen kjernevirksomhet.

RepScore.net

Det innovative nettverksstyringssystemet som forbinder nettverksbrukere og verksteder
Dette brukervennlige, fullstendig nettbaserte og flerspråklige systemet hjelper nettverk med å velge, vurdere og administrere verksteder effektivt. Og det gjør det mulig for verksteder å vurdere sitt eget tjenestetilbud og presentere seg for flere leverandører. I tillegg støtter den verksteder for å forbedre kvaliteten, tjenestene og effektiviteten ved å oppfylle kundens og nettverkets eierkrav.

Nettverkstjenester

Axaltas internasjonale nettverk for profesjonell refinish
Som medlem av vårt nettverk av profesjonelle skadereparatører, kan verksteder se frem til økt eksponering og muligheten til å bygge forretningsforhold med nye kunder.

Drivus: fremtidsfokusert med lang erfaring


Som en del av Axalta støttes Drivus-tjenester av mer enn 150 års erfaring i bilreparasjonsvirksomheten over hele verden. Drivus' fremtidige fokuserte tjenester og skreddersydde konsulenttjenester er basert på en uovertruffen forståelse av hvordan man driver et verksted lønnsomt.