Drivus Financial Services

En smartere måte å investere i verkstedet ditt på


Drivus Financial Services gjør det enklere for verkstedet ditt å investere i det nyeste utstyret for å bygge en mer lønnsom, effektiv og fremtidssikker virksomhet. Gjør det mulig for deg å omstille virksomheten med minimale kapitalinvesteringer og lavere løpende driftskostnader.

 

 

get the equipament

 

FÅ UTSTYRET DU TRENGER – NÅ

Installer den nyeste verkstedteknologien med minimal investering og begynn å høste fruktene av økt produksjon og effektivitet.

invest smarter

 

INVESTER SMARTERE

Leasinggebyrer behandles som driftskostnader, så de påvirker ikke balanseregnskapet. Med bare et fast månedlig beløp å betale, er det nå en reell mulighet å få tilgang til avansert, høyteknologisk utstyr.

focus on core business

FOKUS PÅ KJERNEVIRKSOMHETEN

Vår alt-i-ett-tjeneste inkluderer oppsett og gebyrer for årlig vedlikehold. Dette betyr at du kan fokusere mer på kjerneverkstedvirksomheten og mindre på administrasjon.

achieve fast

 

OPPÅ RASK AVKASTNING

Installer de siste innovasjonene innen verkstedteknologi og få hurtig avkastning på investeringen, takket være optimalisering av reparasjonsarbeid og forbedret arbeidskapasitet.

competitive edge

 

SKAP ET KONKURRANSEFORTRINN

Muligheten til å oppdatere til den nyeste teknologien kan gi deg et betydelig konkurransefortrinn i forhold til konkurrentene dine.

DFS Image Mood Teaser

Slik fungerer det


Financial Services
  1. Drivus-kontakten vil analysere dine nåværende utstyrsbehov og konfigurasjon før de identifiserer og foreslår passende leasingtjenester. Disse vil utgjøre grunnlaget for  
    de foreslåtte leasingpakkealternativene.
  2. Etter at du har meldt din interesse for en finansiell tjeneste vil banken utarbeide en leasingavtale.*
  3. Så er du i gang!

*krever bankens formelle godkjenning

Utløs potensialet til verkstedets ditt med Drivus Financial Services


Er du klar til å frigjøre potensialet i verkstedet?

Hvis du vil avtale et møte med en Drivus-ekspert, kan du fylle ut skjemaet nedenfor eller kontakte Drivus-representanten din direkte.