Ny! Broschyr om stadsmöbler

Offentliga utemöbler är en del av vårt dagliga liv och måste därför möta våra förändrade behov. De måste vara hållbara och beständiga mot miljöexponering och yttre skador samt vara estetiskt tilltalande under hela deras livslängd.

Axalta Powder erbjuder ett komplett utbud av både Termohärdande och Termoplast produkter, vilket säkerställer att du får den bästa lösningen när det kommer till hållbarhet, estetik och användbarhet oavsett dina behov.

  

Nytt hos oss! vibes 2021-trendtidning

Få reda på de senaste färgtrenderna inom arkitektur och design. Läs allt om hållbarhet och färgminnen. Upptäck projekt världen över och deras syn på färger och pulverlackering. Med varje utgåva medföljer en praktisk solfjäderkarta med färgprover.

  

Exklusivt! ColourSelector

Har du ett metallunderlagsprojekt som ska avslutas med pulverlackering? Att besöka en av Axalta ColourSelectors (finns hos våra partners i hela Europa) är i så fall den enkla lösningen för att välja färg. Låt dem vägleda dig med både kvalitet och färg!

  

Pulverfärg webbutik

I webbutiken kan du beställa online dygnet runt när det passar dig.  Du kan enkelt hitta all produktinformation och även teknisk information och säkerhetsdatablad.

Be din lokala kontakt på Axalta om inloggningsuppgifter idag!

   

Säkerhets- och tekniska datablad

Behöver du mer teknisk information om en pulverfärgprodukt?
Hitta och ladda ner ditt datablad med några få klick i våra databaser och var säker på att du har all korrekt information för ditt projekt!