Upptäck nya ICONICA

ICONICA är resultatet av Axaltas egen färgforskning i samarbete med professionella designers och färgprognosexperter. Kollektionen är ett miljövänligt och hållbart val för metallsubstrat som är designade för motståndskraft, kvalitet och prestanda över tid.

vibes 2022-2023 färgjournal

Vi introducerar den senaste utgåvan av vibes färgjournal, en sann resa i material, textur och färg för utmärkt design. Vibes 2022-2023 är fylld med massor av inspiration, sociologi, arkitektoniska projekt, artiklar av och för designers och inspirerande moodboards för arkitektur och industridesign.

  

Ny! Primer Alesta® ZeroZinc Uniprime

Alesta® ZeroZinc Uniprime är DEN multifunktionella primern. Den uppfyller de mest strikta korrosionsskyddskraven, oavsett formen och typen av detalj: den täcker de områden som är svårast att nå.

Med Alesta® ZeroZinc Uniprime behövs inte längre en mängd olika processer beroende på underlag: en enda produkt täcker alla behov.

  

En lösning för varje korrosionsprojekt

Det är viktigt att välja ett lämpligt system som tillämpas på ett effektivt sätt och tar hänsyn till de miljöer som systemet kommer att utsättas för under sin livstid för att skydda metallsubstrat mot korrosion.

Tack vare sin expertis och sin kompletta pulverportfölj av termoplaster och värmehärdande tekniker kan Axalta Coating Systems övervinna de flesta korrosionsutmaningar i alla klimat.

Det råder ingen tvekan om det – teknik, produkter och marknader utvecklas i en rasande fart. Med detta i åtanke har vi tagit fram en mängd digitala verktyg och resurser för att hålla dig informerad om den senaste utvecklingen inom beläggningsteknologier och produkter. På så sätt har du snabb åtkomst till korrosionsrelaterad information som alltid är korrekt och uppdaterad.

  

Exklusivt! ColourSelector

Har du ett metallunderlagsprojekt som ska avslutas med pulverlackering? Att besöka en av Axalta ColourSelectors (finns hos våra partners i hela Europa) är i så fall den enkla lösningen för att välja färg. Låt dem vägleda dig med både kvalitet och färg!

  

Pulverfärg webbutik

I webbutiken kan du beställa online dygnet runt när det passar dig.  Du kan enkelt hitta all produktinformation och även teknisk information och säkerhetsdatablad.

Be din lokala kontakt på Axalta om inloggningsuppgifter idag!

   

Säkerhets- och tekniska datablad

Behöver du mer teknisk information om en pulverfärgprodukt?
Hitta och ladda ner ditt datablad med några få klick i våra databaser och var säker på att du har all korrekt information för ditt projekt!