Praktisk information


Vi vill göra Er uppmärksamma på att Axalta i Västervik kommer att hålla stängt mellan den 23 december och 10 januari och vi öppnar återigen måndagen den 11 januari 2021.

            

Ny! vibes 2.2020-trendrapport

En verklig resa i material, struktur och kulör som gör varje design populär. Fyra trend-teman med inspiration från alla världens hörn. Trendspanare, trendsättare och tidiga följare sätter framtidens moden och stämningar.

I detta nummer behandlar vi 4 nya trender: intuition, refuge, core & cavernous. De blir din guide för kulörer och effekter för metallunderlag inom arkitektur och design.

The Timeless Collection

Grått är tidlöst och elegant, alltid modernt. När det gäller grått inom arkitektur kan vi definiera dessa nyanser som tids- och trendöverlevare. Timeless Collection är en blandning av de mest populära grå metalliceffekterna och utvecklad i Alesta® SuperDurable SD-kvalitet. Produkterna är alla formulerade enligt Axaltas högsta bondningsstandard.

Webshop
COLOUR it. Gratis provplåtar
Våra produkter
vibes 2.2020 trendrapport

Upptäck våra produkter

Axalta Coating Systems erbjuder ett komplett sortiment av pulverlacker för en mängd olika användningsområden - interiört och exteriört - under varumärket Alesta och Teodur.

Ny utgåva! vibes 2.2020

Här på Axalta Coating Systems är våra färgexperters önskan att alltid inspirera arkitekter och designers vid alla tidpunkter med alla medel som står till buds. Vi förstår att design i hög grad påverkas av rådande trender och för att kunna förse kreatörerna av modern design en trendguide har vi skapat "Vibes". Vibes levererar, på regelbunden basis, till dessa kreatörer ett smakprov av trender som kombinerar färg och struktur för att ge vilken design som helst den rätta "vibben".