Kontaktujte nás


Axalta Powder Coating Systems Central Europe GmbH
Holušická 2221/3
140 00 Praha 4
Czech Republic

Kolekce SuprAnodic od společnosti Axalta Coating Systems přináší svěží vítr do oblasti architektury a designu

Oficiální tisková zpráva


Axalta (NYSE: AXTA), přední globální dodavatel kapalných a práškových nátěrových hmot, rozšiřuje sortiment práškových metalických barev vysoce odolných proti povětrnostním vlivům z produktové řady Alesta® SD SuperDurable o „kolekci SuprAnodic“. Tato nová kolekce poskytuje všechny výhody práškové barvy šetrné k životnímu prostředí. Kombinuje ekologickou odpovědnost a kreativní svobodu.

Nová kolekce SuprAnodic nabízí vzhled špičkových anodických povrchových úprav a do architektury a designu promítá soudobé i budoucí trendy s inovativní barevnou paletou. Práškové barvy s certifikací Qualicoat Class 2 a GSB Florida 3 (Master) přesvědčí špičkovou odolností vůči UV a povětrnostním vlivům a díky snadné aplikaci jsou vhodné pro použití na venkovní architektuře i v designu exteriérů.

„Ve společnosti Axalta se intenzivně věnujeme vývoji, který se promítá do architektury a požadavků odvětví nátěrových hmot. Na základě těchto informací vyvíjíme vhodná řešení, která proces nanášení usnadňují, činí ho reprodukovatelnějším a udržitelnějším,“ říká Ludovic Béal, produktový a marketingový ředitel divize architektury a nábytku ve společnosti Axalta Powder Coatings pro oblast EMEA. „Naše metalické produkty musí být vyráběny s využitím nejnovější technologie bonderizace, která snižuje jejich lesk, dodává jim optickou hloubku a fascinující metalický efekt, který v kombinaci s novými barvami umožňuje architektům a designerům dodávat budovám a objektům mimořádnou hloubku.“ Mezi další výhody použité prémiové technologie bonderizace patří intuitivní, efektivní aplikace a vysoká konzistentnost mezi šaržemi dodávající povrchům homogenní a odolný vzhled.

Nové práškové barvy z „kolekce SuprAnodic“ mají stejně jako všechny produkty z produktové řady Alesta® SD SuperDurable certifikaci GSB Florida 3 (Master) a QUALICOAT Class 2 a splňují požadavky normy AAMA 2604.

Podrobnosti naleznete na adrese www.axalta.cz/supranodic