Contact


Axalta Coating Systems Belgium bvba

p/a Bosstraat 67/7
3560 Lummen

 

Metallics are us

De metallics die deel uitmaken van het “Metallics are us” programma werden ontwikkeld en geproduceerd volgens de nieuwste bonding technologie. Dit zorgt ervoor dat onze metallics bijzonder makkelijk toe te passen zijn! Tevens voldoen ze allemaal aan de Qualicoat klasse 1 of 2 normen en zijn ze GSB Standard of Master gecertificeerd.

In een diversiteit van kleuren vinden we de hooggewaardeerde, klassiekers terug zoals ± RAL 9006 & 9007 en een breed scala aan DB kleuren. Tevens sluit ons aanbod ook zeer goed aan op de heersende trends zoals goud, brons, koper en geoxideerde vintage looks. Ook de gegeerde anodisatielooks kan je bij ons terugvinden in verschillende kleuren met alle voordelen die een poederlak met zich meebrengt!

Door de formulatie en ons productieproces van het bonderen, zijn we in staat on kleuren te ontwikkelen met meer metallic deeltjes die een sprankelend effect met meer diepte creëren. Tevens hebben deze producten een hogere UV bestendigheid vergeleken met dry blend producten.

De batch-to-batch consistentie van onze gebonderde metallics is uitstekend en de poederlakken zijn beschikbaar in Alesta® AP Architectural Polyester en Alesta® SD SuperDurable kwaliteit.

Bij Axalta Coating Systems begrijpen we dat het productportfolio van onze klanten erg specifiek is en gebaseerd is op individuele noden. We bieden onze klanten de mogelijkheid om, met of zonder de hulp van je vertegenwoordiger of ons sales office, je persoonlijke metallic selectie te maken!