Yeni etiketler ürününüzü daha kolay tanımanıza yardımcı olur


Yeni etiketler ürününüzü daha kolay tanımanıza yardımcı olur 20. yılını kutlayan Duxone'un kutuları artık yepyeni bir görünüşe sahip. Yeni etiketler ürün ailesine göre gruplanmış renk kodlu bantlar sayesinde ürün tanımayı ve kullanmayı kolaylaştırmaktadır. Örneğin baz katların tümü kırmızı renkli bir bantla tanımlanırken yağ çözücüler ve incelticiler gibi yardımcı ürünlerin tümü lila rengi banda sahiptir. Elbette kutular bilinen Duxone logosu ve mavi arka planı korumaktadır. Belirli bir ürünü bulmak özellikle rafta ararken artık çok daha kolay olacaktır.

Ayrıca Duxone doğrudan etiketler üzerine yönlendirici piktogramlar ekleyerek ürün hazırlama ve kullanmayı daha anlaşılır hale getirmiştir. Bu resimler, kullanıcıların ürünle ilgili temel teknik bilgilere hemen ulaşmasını sağlayarak işe hızlıca başlamalarını sağlar.

Diğer tasarım güncellemelerine ek olarak yeni etiketlerde okumayı daha kolay hale getirmek için harf boyutu büyütülmüş ürün kodları yer alacaktır. İşe uygun kutuyu bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Yeni Duxone etiketlerini taşıyan kutular zamanla piyasada yerini alacaktır.