Drivus virksomhedstjenester for værksteder


Drivus giver værkstederne de værktøjer de har brug for til at opbygge bedre virksomheder. Det er en række innovative tjenester, programmer og skræddersyet ekspertrådgivning, der fokuserer på de særlige udfordringer lakerer står overfor. Resultatet? Forbedre virksomhedens produktivitet. Højere ydelse. Og bedre rentabilitet.

Drivus virksomhedstjenester for værksteder hjælper dig

 • Optimice procesos

  Finjuster alle aspekter af den daglige drift og hele reparationsrejsen

 • Forbedre effektiviteten

  Arbejd hurtigere, smartere og med mindre spild

 • Forøg rentabiliteten

  Mere effektivt arbejde betyder højere kapacitet og bedre marginer

 • Diversificere mulighederne

  Udvikle nye kundetilbud

 • Skærp konkurrenceevnen

  Slå konkurrenterne ved at arbejde smartere

 • Planlæg fremtiden

  Avancerede digitale værktøjer gør værkstederne fremtidssikret

 • Find nye kunder

  Skab nye forretningsmuligheder

 • Konstant forbedring

  Drivus-eksperter tilbyder forretningsvejledning til langsigtede forbedringer

Vigtige tjenester for fremtidens værksted


Drivus vil give værkstederne de bedste værktøjer og -tjenester, rådgivning og oplæring på tværs af en lang række områder:

consultancy
digital services
sales and management
netwok services

I dag, inkluderer den stadigt voksende portefølje af tjenester

AIM - Avanceret lagerstyring

Et enkelt værktøj til at styre enhver vare på lageret
Administrere beholdningen af maling og tilbehør ved hjælp af et enkelt net baseret værktøj. Med praktisk talt automatisk lageropfyldning sparer det tid, kræfter og penge ved at effektivisere hele bestillings- og lagerprocessen.

Paintshop Optimizer

Øger værkstedets ydeevne og rentabilitet
Kombinerer skræddersyet rådgivning fra en Axalta-ekspert og online analyse af KPIs. Det giver værkstederne vigtige oplysninger om relevante aspekter af værksteds-opgaver, så de kan identificere tendenser. Det indeholder også detaljerede forretningsplaner for at gennemføre løbende effektivitets- og rentabilitetsforbedringer.

Paintshop Cockpit

Track paintshop KPIs med et brugervenligt og letforståeligt værktøj
Paintshop Cockpit er inkluderet i Paintshop Optimizer, hvilket er et avanceret, net baseret værktøj til at forbedre rentabiliteten og ydeevnen ved at overvåge og finjustere værkstedets KPIs.

Bodyshop Optimizer

Gennemgå og forbedre virksomhedens præstation på tværs af hele værkstedet
Sammen med personlig rådgivning fra en Drivus ekspert hjælper Bodyshop Optimizer kontinuerligt med at analysere og optimere ydeevnen gennem hele værkstedet trin for trin over tid. Giver vital information om relevante P&L og forretningsaspekter af hele reparationsvirksomheden, og tillader overvågning og sporing af bruttomargin og overordnet ydeevne.

Bodyshop Cockpit

Gennemgå alle forretningsresultater for at generere mere overskud
Inkluderet med Bodyshop Optimizer, Bodyshop Cockpit giver vital information om relevante Bodyshop P&L og forretningsaspekter af hele reparationsvirksomheden. Det betyder, at ejere kontinuerligt kan analysere og optimere ydeevnen for at øge rentabiliteten.

En smartere vej til investering i dit værksted

Financial Services gør det enklere for dit værksted at investere i det nyeste udstyr og opbygge en mere rentabel, effektiv og fremtidssikret forretning. Ordningen kan hjælpe dig med at få dit værksted i form til fremtiden med minimal forhåndsinvestering og, i nogle tilfælde, lavere løbende driftsomkostninger.

RepScore.net

Det innovative netværksstyringssystem som forbinder netværksbruger og værksteder
Dette brugervenlige, fuldt online og flersprogede system hjælper netværket med at vælge, vurdere og administrere værksteder effektivt. Det gør værkstederne i stand til at vurdere deres eget servicetilbud og præsentere sig for flere leverandører. Derudover understøtter det værkstederne til at forbedre deres kvalitet, service og effektivitet ved at opfylde kunde- og netværksejerens krav.

Netværkstjenester

Axaltas internationale netværk til professionel refinish
Som medlem af vores netværk af professionelle specialister inden for karosseri og lakskader, kan værkstederne se frem til øget eksponering og muligheden for at opbygge forretningsforbindelser med nye kunder.

Fremtids fokuseret men rig på erfaring


Som en del af Axalta understøttes Drivus-tjenesten af mere end 150 års erfaring indenfor bilreparationsvirksomhed verden over. Drivus fremtidige fokuserede tjenester og skræddersyet rådgivning, er baseret på en uovertruffen forståelse for hvordan man driver et værksted rentabelt.