VEELGESTELDE VRAGEN

V1. WAT IS HET IDEALE SCHADEHERSTELBEDRIJF DAT SYROX KAN/ZOU GEBRUIKEN?

A1. Syrox is geschikt voor bijna elk schadeherstelbedrijf en bijna alle werkomstandigheden. Maar het is geknipt voor schadeherstelbedrijven die op zoek zijn naar een gemakkelijke en economische manier van werken. Zeker zij die gewend zijn aan de traditionele nat-in-droogtoepassing met 2,5 laag en tussentijds uitdampen.

V2. WAAR STAAT SYROX EIGENLIJK VOOR?

A2. Op de eerste plaats staat Syrox voor eenvoud. Het compacte, gebruiksvriendelijke systeem is volledig gericht op de gebruikers. En het levert iedere dag no-nonsens herstellingen af, zonder verrassingen.

V3. WAARUIT BESTAAT HET GAMMA SYROX-PRODUCTEN?

A3. Het Syrox schadelaksysteem is compact maar volledig - alles wat u wilt en niets wat u niet wilde. Een volledig gamma verharders en verdunners ondersteunen de grondlakken, basislak en blanke lakken. Ze werden alle ontwikkeld met eenvoud in het achterhoofd zodat u snel en precies kunt werken. Zonder gedoe. De producten werden ontwikkeld met Europese technologie en zijn ook geproduceerd in Europa.

V4. SYROX IS EEN NIEUW MERK. IS DE KWALITEIT WEL BETROUWBAAR?

A4. U kunt vertrouwen op onze kwaliteit en kennis. We zijn anders dan onze concurrenten, want we kunnen steunen op de rijke ervaring van Axalta Coating Systems: maar liefst 150 jaar ervaring in de laksector. Hierdoor kunnen we onze kennis over en ervaring met lakken ook steeds uitbreiden.

V5. WAAR KAN IK SYROX KOPEN?

A5. Klik hier voor meer informatie over de verkoop van Syrox.

V6. WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VERKRIJGEN OVER SYROX?

A6. Meer informatie over het volledige, compacte en gebruiksvriendelijke laksysteem krijgt u bij uw Syrox-vertegenwoordiger.