WAT IS SYROX?

SYROX IS DE EENVOUD ZELVE.

Het Syrox laksysteem van Axalta Coating Systems is volledig maar toch compact, heel makkelijk te gebruiken.

Het is een no-nonsens, gebruiksvriendelijk lakmerk dat op een economische manier resultaten aflevert onder alledaagse omstandigheden in alle schadeherstelbedrijven, van klein tot groot.

Syrox maakt compromissen overbodig. Niet op kleur, niet op kwaliteit.

U hebt de applicatie zo onder knie, want Syrox gebruikt de bekende technieken. Onze uitgebreide online kleurendatabase geeft de gebruikers toegang tot meer dan 70.000 kleurformules, waardoor u de goede kleurjuistheid verkrijgt voor een interessante prijs.

De bijzonder uitgekiende verpakking zet de mengkamer gewoon op zijn kop. De gebruiksvriendelijke, goed-in-de-hand-liggende flessen zijn ook in kleinere formaten beschikbaar en hebben een niveauvenster waardoor afval/verlies tot een minimum beperkt blijft. Gewoon de flessen even schudden voor gebruik en u bent klaar om aan de slag te gaan.

Geen gedoe, alleen kleur. Bij Syrox draait alles om u, de gebruiker. Alles - van de functionele, speciaal ontworpen flessen, tot de uitgebreide en makkelijk toegankelijke videotheek met instructiefilmpjes, heeft één doel: uw werk makkelijk maken.

Voor Syrox gelden de gebruikelijke applicatiemethodes, zodat u snel alles onder de knie hebt. Geen gedoe, geen problemen, gewoon prima resultaten.

GEEN TOEKOMST ZONDER GESCHIEDENIS.

Syrox wordt geproduceerd in Europa en steunt op moderne en betrouwbare Europese technologie, ontwikkeld door Axalta Coating Systems, een wereldwijd toonaangevende producent van vloeibare en poederlakken.

Met 150 jaar ervaring in de lakindustrie staat Axalta voor betrouwbaarheid.

GEEN GEDOE, ALLEEN KLEUR.

Syrox-gebruikers hebben snelle online toegang tot onze uitgebreide kleurendatabase met meer dan 70.000 formules.

En dankzij de Syrox Colour Reader - onze veelgeprezen spectrofotometer - ons belangrijkste kleurhulpmiddel, verkrijgt u een goede kleurprecisie en dito kwaliteit.

Snel en precies - wat had u meer gewild?