BELEAF

WIJ GELOVEN IN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID.


 

Geef uw bedrijf de kracht voor een betere toekomst.

Ons bedrijf is gefundeerd op de vaste overtuiging dat duurzaamheid niet slechts een doel is, maar een verantwoordelijkheid. Met Axalta als uw partner bieden wij hoogwaardige, milieubewuste producten, innovatieve tools en optimale hulpmiddelen om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd bij te dragen aan het succes van uw bedrijf.

MILIEUBEWUSTE PRODUCTEN

Wij GELOVEN in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige producten waarbij duurzaamheid centraal staat. Axalta’s Fast Cure Low Energy-systeem helpt de uitstoot, het energieverbruik en het materiaalgebruik te verminderen.

INNOVATIEVE TOOLS

Wij GELOVEN in het voortdurend investeren in geavanceerde hulpmiddelen en duurzame werkwijzen, terwijl we zoeken naar manieren om onze milieuprestaties te verbeteren. Van geoptimaliseerde gereedschappen tot productontwerp: innovatie is onze partner in dit streven naar duurzaamheid.

OPTIMALE HULPMIDDELEN

Wij GELOVEN dat ons bedrijf is gefundeerd op maximale klantprestaties. Met een toonaangevend advies- en trainingsaanbod bieden we klanten de middelen om processen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.

FAST CURE LOW ENERGY-SYSTEEM

Verklein de koolstofvoetafdruk

BeLeaf54

AXALTA IRUS MIX

Nauwkeurige dosering

BeLeaf100

AXALTA DRIVUS

Verf- en materiaalkosten verminderen

BeLeaf5

SAMEN WERKEN AAN VERANDERING

Een stappenplan om uw groene initiatieven te verbeteren


Axalta's nieuwste samenwerking met CESVIMAP en het Move2Green programma biedt middelen en expertise aan klanten als onderdeel van ons BELEAF in duurzaamheid. Als partner van het Move2Green-programma kunnen Axalta schadeherstelbedrijven hun huidige impact op het milieu evalueren met behulp van een zelfbeoordelingsvragenlijst en een gedetailleerd stappenplan ontvangen om hun groene initiatieven te verbeteren, evenals de Move2Green-certificering. Wilt u het gebruik van duurzame bedrijfspraktijken verhogen?

Neem contact met ons op voor meer informatie

BELEAF in een betere toekomst. Creëer vandaag nog verandering.

Maak een afspraak met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.