Paintshop Optimizer / Paintshop Cockpit

Verbeter de prestaties en winstgevendheid van uw spuiterij


Paintshop Optimizer is een unieke combinatie: persoonlijk advies van Axalta-experts & een geavanceerde cloudservice genaamd Paintshop Cockpit.

Samen verbeteren ze de winstgevendheid en dagelijkse prestaties van uw spuiterij door u essentiële informatie te verstrekken over relevante aspecten van uw spuiterijactiviteiten.

 

 

Voordelen en Belangrijkste Kenmerken Van Paintshop Optimizer


personal consultancy

PERSOONLIJK ADVIES

Krijg deskundig, hands-on advies van uw eigen Axalta-consultant die u zal helpen prestaties voortdurend te verbeteren en u zal ondersteunen bij het bereiken van winstgevender resultaten.

optimized performance

GEOPTIMALISEERDE PRESTATIES

Uw Axalta consultant zal uw huidige situatie evalueren en uw Paintshop Cockpit aanpassen. Het geeft u een gedetailleerd overzicht van processen, materiaalgebruik en prestaties van uw werknemers.

improved performance

VERBETERDE PRESTATIES

PaintShop Optimizer – de combinatie van Axalta consultancy en Paintshop Cockpit – geeft u belangrijke bedrijfsinformatie op een makkelijk  te begrijpen manier. Zo weet u waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Voordelen en Belangrijkste Kenmerken van Paintshop Cockpit


spot new opportunities

ONTDEK NIEUWE KANSEN

Door continu elk aspect van de prestaties van de spuiterij te monitoren, kunt u trends herkennen en deze benutten voor zakelijk voordeel.

enhanced job card management

VERBETERD JOBKAARTBEHEER

Naadloze integratie met uw huidige jobkaartbeheersysteem stelt u in staat meer uit uw bestaande werkmiddelen te halen en tegelijkertijd extra voordelige alternatieven te bieden voor non-paint en andere taken.

clearly presented

KPI'S DUIDELIJK GEPRESENTEERD

Het verbeterde KPI-dashboard van PaintShop Cockpit met uitgebreide KPI’s (gebaseerd op lak- en materiaalgegevens), geavanceerde gegevensrapportage en -export, biedt u een duidelijk beeld van de belangrijkste cijfers van uw schadeherstelbedrijf.

 

 

Pakketten


Standaard

 

 • 1-daagse face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij
 • Training over Paintshop Cockpit
 • 2 x ½ dag consultancy
 • 2x online gesprek voor KPI-controle (jaarlijks)

 

 

Premium

 • 1-daagse  face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij
 • Training over Paintshop Cockpit
 • 2 x ½ dag consultancy
 • Op maat gemaakt actieplan
 • 4x online call voor KPI-controle (jaarlijks)
 • 1-daagse face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij (jaarlijks)

Hoe het Werkt


3-stappen proces: Analyseren. Optimaliseren. Verbeteren.

 1. Paintshop Optimizer is een adviesdienst uit de Axalta-portfolio gericht op de spuiterij die KPI’s meet en evalueert.
 2. Na een korte assessment van uw spuiterij maken we een nulmeting van de werkzaamheden in de spuiterij. Door voortdurend jobgegevens te verzamelen, krijgen we inzicht in de prestatie- en rentabiliteitsparameters die spelen. Daarna spreken we samen een vervolgprogramma af om die parameters te verbeteren.
 3. Op basis van de verzamelde gegevens en resultaten zullen we gaps ten opzichte van benchmarks in de branche identificeren en mogelijkheden voor verbetering naar voren schuiven. We zullen programma's en/of aanvullende diensten uit de Axalta productportfolio van bedrijfsdiensten voorstellen om de groeibehoeften van uw carosseriebedrijf te ondersteunen.

 

how it works

Begin vandaag nog met groeien met Paintshop Cockpit en Paintshop Optimizer