Drivus Financial Services

Een slimmere manier om te investeren in uw schadeherstelbedrijf


Drivus Financial Services maakt het voor uw schadeherstelbedrijf eenvoudiger om in het nieuwste equipment te investeren, zodat het winstgevender, efficiënter en toekomstbestendiger wordt. Hiermee kunt u uw bedrijf transformeren met minimale aanvangsinvesteringen en lagere lopende bedrijfskosten.

 

 

get the equipament

 

KRIJG NU HET EQUIPMENT DAT U NODIG HEBT

Installeer de nieuwste schadehersteltechnologie met een minimale investering en profiteer van een hogere productiviteit en efficiëntie.

invest smarter

 

INVESTEER SLIMMER

Leasekosten worden gezien als bedrijfskosten en drukken dus niet op uw balans. Toegang tot high-tech premium equipment is nu een reële mogelijkheid, terwijl u alleen een vast maandbedrag hoeft te betalen.

focus on core business

 

FOCUS OP KERNACTIVITEITEN

Onze all-inclusive service omvat de installatie en jaarlijkse onderhoudskosten. Hierdoor kunt u zich meer focussen op uw kernactiviteiten en minder op de boekhouding.

achieve fast

 

SNEL INVESTERINGSRENDEMENT (ROI)

Installeer de nieuwste innovaties in schadehersteltechnologie en ervaar een snel investeringsrendement door de optimalisatie van reparaties en hogere werkcapaciteit.

competitive edge

 

NEEM EEN VOORSPRONG OP DE CONCURRENTIE

De mogelijkheid om naar de nieuwste technologie te updaten, kan u een aanzienlijke voorsprong op uw concurrentie geven.

DFS Image Mood Teaser

Hoe het werkt


Financial Services
  1.  Uw Drivus-expert analyseert uw huidige equipment behoeften en -configuratie voordat deze geschikte leaseoplossingen zoekt en voorstelt. Die zullen als basis dienen voor de voorgestelde leasepakketopties. 
  2. Naar aanleiding van uw interesse in een financiële service bereidt de bank een leaseovereenkomst voor.*
  3. En dat was alles!

*vereist officiële goedkeuring van de bank

Haal alles uit uw schadeherstelbedrijf met Drivus Financial Services


Klaar om alles uit uw schadeherstelbedrijf te halen?

Vul het onderstaande formulier in of neem rechtstreeks contact op met uw Drivus-vertegenwoordiger om een afspraak te maken met een Drivus-expert.