Bodyshop Optimizer / Bodyshop Cockpit

Topprioriteit: Winstgevendheid


Evalueer en pas elke factor van de bedrijfsprestaties aan om meer winst te maken.

Bodyshop Cockpit geeft u essentiële informatie over relevante P&L en zakelijke aspecten van uw gehele carrosseriebedrijf.

In combinatie met onze geavanceerde cloudservice, Bodyshop Optimizer, worden de prestaties van uw carrosseriebedrijf continu geanalyseerd en worden er aanbevelingen voor verbetering gedaan om de winstgevendheid stap voor stap te verhogen.

 

 

Voordelen En Belangrijkste Kenmerken Van Bodyshop Optimizer


every business variable

CONTROLE OVER ELKE BEDRIJFSVARIABELE

Van omzet en inkomsten tot kosten en uitgaven, van de werkdruk van het personeel tot de capaciteit van het carrosseriebedrijf, Bodyshop Optimizer bepaalt, met de hulp van de consultants en experts van Drivus, waar efficiëntieverbeteringen mogelijk zijn.

improved profitability

VERBETERDE WINSTGEVENDHEID

Met zijn periodieke financiële en bedrijfsanalyses kan de consultancydienst bijdragen tot een betere winstgevendheid op termijn en betere resultaten opleveren voor uw hele carrosseriebedrijf.

personal consultancy

PERSOONLIJK ADVIES

Krijg deskundig, persoonlijk advies en regelmatige videoconsultancycalls van Drivus-experts. Zij evalueren uw huidige situatie met behulp van Bodyshop Cockpit, een op maat gemaakt dashboard met essentiële KPI's. Samen met onze Drivus-consultants worden actieplannen voor verbetering opgesteld.

Voordelen En Belangrijkste Kenmerken Van Bodyshop Cockpit


costs down quality

KOSTEN: OMLAAG. KWALITEIT: OMHOOG.

Verlaag de jaarlijkse bedrijfskosten en verbeter de prestaties terwijl u de servicekwaliteit van uw carrosseriebedrijf verbetert. Op die manier optimaliseert u het winnen & behouden van klanten.

seamless integration

NAADLOZE INTEGRATIE

Geen handmatige gegevensinvoer nodig. De naadloze integratie van uw managementsysteem voor schadeherstelbedrijven bespaart tijd en elimineert de kans op menselijke fouten.

intuitive tools

KRACHTIGE MAAR INTUÏTIEVE TOOLS

De Bodyshop Cockpit presenteert complexe informatie op een gemakkelijk te begrijpen dashboard. De intuïtieve grafieken en digitale tools helpen u de prestaties van uw hele carrosseriebedrijf af te zetten tegen doelen en benchmarks. 

Pakketten


Standaard

 

  • 1-daagse face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij
  • Training over Paintshop Cockpit
  • 2 x ½ dag consultancy
  • 2x online gesprek voor KPI-controle (jaarlijks)

 

 

Premium

  • 1-daagse  face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij
  • Training over Paintshop Cockpit
  • 2 x ½ dag consultancy
  • Op maat gemaakt actieplan
  • 4x online call voor KPI-controle (jaarlijks)
  • 1-daagse face-to-face prestatiebeoordeling van de spuiterij (jaarlijks)

Hoe het WerktBodyshop Optimizer is een adviesdienst uit de Axalta-portfolio. De dienst is gericht op het verhogen van de winstgevendheid van carrosseriebedrijven. Het helpt bij het beoordelen en verfijnen van elk aspect van de bedrijfsprestaties om de winst te verhogen.

1. Na een korte beoordeling van uw carrosseriebedrijf worden gebruikers getraind in het gebruik van Bodyshop Cockpit. 

2. Potentiële verbeterpunten zullen worden geïdentificeerd op basis van verzamelde gegevens en de resultaten van de financiële analyse, met een specifieke nadruk op winstgevendheid.

3. In samenwerking met de klant stelt de expert van Axalta actieplannen op die vervolgens worden opgenomen in het algemene "accountplan", dat specifiek is voor het carrosseriebedrijf.

4. Door voortdurend gegevens te verzamelen, zullen we samen inzicht krijgen in de prestatie- en winstgevendheidsparameters die van belang zijn.

Daarna zullen we een vervolgprogramma neerleggen om die KPI’s te verbeteren.

how it works

Verhoog uw Winstgevendheid met Bodyshop Cockpit en Bodyshop Optimizer