OFTE STILTE SPØRSMÅL

SPM. 1. BESKRIV ET TYPISK VERKSTED SOM BRUKER SYROX.

Svar 1. Syrox passer for nesten alle typer lakkverksteder, og nesten alle slags arbeidsforhold. Men det er spesielt velegnet til verksteder som ønsker enkle og økonomiske arbeidsmetoder, særlig de som er vant til en tradisjonell påføringsmetode med et vått-pluss-tørt lakksystem i 2,5 strøk med avluftningstid mellom strøkene.

SPM. 2. HVA STÅR SYROX FOR?

Svar 2. Fremfor alt står Syrox for forenkling. Det er et kompakt, brukervennlig system som har fullt fokus på brukeren. Og som gjør lakkarbeidet enkelt og problemfritt.

SPM. 3. HVA BESTÅR PRODUKTTILBUDET TIL SYROX AV?

Svar 3. Syrox lakksystem er kompakt, og komplett – alt du trenger, og ingenting av det du ikke ønsker. Et komplett utvalg av tilleggsprodukter, aktivatorer og tynnere kan velges i tillegg til grunning, baselakk og klarlakk. Alt er utformet og satt sammen med fokus på forenkling. Derfor får man arbeidet utført raskt og nøyaktig, uten ekstra mas. Produktene er utviklet ved hjelp av europeisk teknologi og de produseres i Europa.

SPM. 4. SYROX ER ET NYTT LAKKMERKE. KAN JEG STOLE PÅ AT DERE LEVERER KVALITET?

Svar 4. Du kan stole på vår kvalitet og på vår arv. Vi skiller oss fra konkurrentene fordi vi bygger på vår rike arv fra Axalta Coating Systems – og det er 150 år med erfaring fra lakkeringsbransjen. Derfor er det mulig for oss å utvikle vår kompetanse innenfor lakkeringssystemer.

SPM. 5. HVOR KAN JEG KJØPE SYROX?

Svar 5. Klikk her for mer informasjon om hvor du kan kjøpe Syrox.

SPM. 6. HVOR FINNER JEG MER INFORMASJON OM SYROX?

Hvis du vil vite mer om vårt komplette, kompakte og brukervennlige lakksystem til biler kan du kontakte vår forhandler.