HVA ER SYROX?

SYROX ER ENKELT.

Syrox lakksystem fra Axalta Coating Systems er både komplett og kompakt. Dermed blir det veldig enkelt å anvende for brukeren.

Det er et enkelt og brukervennlig system for lakkering av biler, som gir en økonomisk og enkel arbeidsmetode i hverdagen for verksteder i alle størrelser.

Med Syrox trenger du ikke inngå kompromisser, hverken når det gjelder farge eller kvalitet.

PÅFØRINGSMETODENE

Det går lett å lære seg produktene, påføringsmetodene kjenner du fra før. Den enorme globale fargeformeldatabasen ligger på nett og gir deg tilgang til over 70.000 blandeformler – man får en unik fargekompetanse til konkurransedyktig pris.

PRODUKTEMBALLASJEN

Den spesialutformede produktemballasjen revolusjonerer blanderommet. Flaskene er enkle å håndtere og komfortable å holde i. De kommer i flere mindre emballsjestørrelser, og leveres med nivåvindu slik at du enkelt kan se når det er på tide å bestille mer. Alt bidrar til å redusere avfallsmengden. Bare rist litt på flasken, så er den klar til bruk.

Ikke noe stress, bare enkelt. I sentrum for Syrox finnes du, brukeren. I alt – fra de funksjonelle, spesialutformede plastflaskene til det omfattende lettfattelige filmbiblioteket – fokuserer vi på å gjøre jobben din enklere.

Påføringsteknikken er kjent, så du kan begynne å bruke Syrox med en gang. Ikke noe mas, ikke noe stress, bare gode resultater.

INGEN FREMTID UTEN HISTORIE

Syrox er produsert i Europa og utviklet fra en moderne og pålitelig europeisk teknologi av Axalta Coating Systems, en ledende global leverandør av flytende lakk og pulverlakk.

Pålitelighet har vært vårt varemerke gjennom 150 år i lakkindustrien.

IKKE NOE ROT, BARE FARGE

Syrox brukeren har rask nettilgang til vår store globale fargedatabase med over 70.000 blanderesepter.

Med Syrox' fargeleser – vår velkjente og utprøvde spektrofotometerteknologi – vet du at du alltid får eksepsjonelt høy fargetilpassingskvalitet.

Raskt og nøyaktig - hva mer kan du be om.