Een bericht van Axalta CEO Robert Bryant


Het diepste medeleven van ons bedrijf gaat uit naar degenen die getroffen zijn door het coronavirus. Axalta heeft zich wereldwijd gemobiliseerd om de huidige en potentiële impact van het coronavirus op onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden aan te pakken.
In de eerste plaats nemen we alle mogelijke stappen om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te beschermen en houden we ons aan de richtlijnen van de relevante autoriteiten. Waar mogelijk en nodig werken onze medewerkers vanop afstand. We hebben wereldwijde reisbeperkingen ingesteld voor alle medewerkers.

De fundamenten van ons bedrijf blijven sterk. Vanuit een productiestandpunt blijven we produceren om te voldoen aan de vraag van klanten over de hele wereld. We nemen stappen om sociale afstand te bevorderen en hebben on-site robuuste hygiënepraktijken ingevoerd, alsook beperkingen op bezoeken aan onze faciliteiten. We activeren ook noodplannen om ervoor te zorgen dat we onze klanten kunnen blijven bedienen in het geval van mogelijke operationele beperkingen en we onderzoeken ook manieren om flexibel te zijn als de vraag van klanten verandert. Voor meer informate verwijzen wij naar ons persbericht, "Axalta Provides Update in Response to Coronavirus Impact,"

We houden actief toezicht op en beheren de uitdagingen in de toeleveringsketen, inclusief de logistiek. Tot nu toe zijn er geen significante verstoringen geweest. Ons team blijft actief samenwerken met onze leveranciers om potentiële risicogebieden te identificeren en te beperken en voorraden te beheren. Waar dit geadviseerd wordt, werken we ook aan het identificeren van alternatieve leveranciers.
Tot slot werken we nauw samen met onze klanten om hun plannen en behoeften te begrijpen. Ons doel is om de uitstekende service te blijven leveren waar Axalta trots op is.
Axalta beheert deze dynamische situatie actief en zet zich in om onze medewerkers veilig te houden en onze klanten over de hele wereld van dienst te zijn.

Robert Bryant