“85% van wat klanten kopen is gebaseerd op kleur”

Bij het ontwerpen van een gebouw of object is kleur misschien niet meteen het eerst wat in jou opkomt. 

Onderzoek heeft aangetoond dat 85% van wat klanten kopen gebaseerd is op kleur, dus dat zou echt het eerst moeten zijn waaraan u denkt! 

Bij Axalta zijn onze Colour Experts voortdurend op zoek naar de allernieuwste trends in kleur, effecten en afwerkingen.Het verlangen van onze Colour Experts is het inspireren van architecten en designers op alle mogelijke vlakken.  Wij begrijpen dat design sterk wordt beïnvloed door trends te onderkennen.

vibes

trend report

“Wij voorzien de ontwerpers van modern design van de juiste vibes…”

Vibes is een halfjaarlijks trendmagazine dat een combinatie weergeeft van kleuren, effecten en structuren en alzo elk design van de juiste Vibe te voorzien.  Elke editie staat garant voor 4 thema’s waarin we vooruitstrevende trends voorstellen en hoe ze terug te vinden zijn in architectuur en design.  Elk thema omvat 6 kleuren die een specifiek kleurpallet weergeven.

Ontdek alle edities van vibes

vibes 2021

vibes 2.2020

vibes 1.2020

vibes 2.2019

vibes 1.2019

vibes 2.2018

vibes 1.2018

vibes 2.2017

vibes 1.2017

vibes 2.2016

vibes 1.2016

Bestel hier uw vibes magazine


Door u te abonneren voor de vibes magazine, gaat u ermee akkoord dat Axalta uw gegevens in dit formulier kan opslaan voor commerciële doeleinden, inclusief communicatie per e-mail en het versturen van papieren post naar het aangegeven adres.